Wij maken op deze website gebruik van sessie cookies.

Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij

Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Kelly : Microneedling, super relax behandeling, harsen, verven

Zo fijn om weer voor een behandeling naar Erna te mogen, lekker even ontspannen.

Erna, een uiterst vriendelijk en rustgevend persoon.

Pas geleden voor het eerst de Microneedling behandeling geprobeerd, dat is ook echt een aanrader!

 

 

 

 


17/03/22
Elke: Microneedling en Biopeeling

Al vele jaren op rij neem ik de biopeeling: elke keer een fantastische oppepper voor de huid. Onlangs heb ik voor het eerst de microneedling geprobeerd op advies van Erna: prachtig resultaat. Bij Erna komen is daarnaast ook altijd een waar cadeautje aan jezelf. Niet alleen je gezicht maar ook je gemoed knapt ervan op. Ik kom altijd als herboren thuis. Warm aanbevolen! 


13/04/21
Maryam: Biopeeling

Ik neem standaard de Biopeeling bij Erna, en ben meer dan tevreden over de behandeling en de service van Erna. Erna is een lieve, geduldige vrouw die alle tijd voor je maakt om je zo goed mogelijk te behandelen. Tevens is de ruimte waarin je behandeld wordt erg mooi en hygiënisch, dit is voor mij cruciaal. Kortom, Erna doet haar werk met passie en dit straalt ze uit. 


27/10/20
Esther: Relax gezichtsbehandeling

Al een aantal jaren kom ik bij Erna en neem altijd een relax gezichtsbehandeling. Erna is zelf ook zo relaxed en straalt enorme rust uit. Heerlijk om zo te kunnen genieten en even heerlijk tot rust te komen en daarna met een stralende schone huid weer naar buiten. Erna is lief, zorgzaam en erg professioneel en haar behandelkamer ook zo fris en schoon. Ben blij dat ik Erna en haar salon heb gevonden. 


31/07/20
Nicole van Zuilen : Top schoonheidspecialiste

Lieve Erna,

Ik wil je heel erg bedanken dat je al een aantal jaar mijn oudste dochter zulke goed behandelingen geeft voor haar acne. Haar huid ziet er inmiddels heel rustig en stralend uit. Ook de producten doen uitstekend hun werk. Zeker van een meisje van 20 is het heel fijn als zij een mooie stralende huid heeft en houdt. Duidelijk is dat jij je vak heel goed verstaat en een echte gedreven specialiste bent met passie voor haar werk.

Wat ik ook zeer waardeer is dat je altijd zo attent en heel lief voor mijn dochter bent, ook tegen mij trouwens. Echt heel leuk. Je doet zo je best en staat altijd voor haar klaar, zelf in de avond als blijkt dat ze nog een speciale crème of lotion nodig heeft. 

Inmiddels behandel je ook mijn jongste dochter voor Rosacea, ze heeft nu een biopeeling gehad en nog van alles, je bent heel uitgebreid en rustig met haar bezig geweest. ze heeft nu ook allemaal speciale producten die fijn zijn voor haar gevoelige huid.  Dus ik heb ook alle vertrouwen dat je haar goed kunt helpen.  

Dus nogmaals veel dank voor mijn meiden, ik wens je nog heel veel mooie jaren in je professionele praktijk. Ik zal je zeker warm aanbevelen.

 

Lieve groet Nicole


29/03/20
Judith: Wenkbrauwen/wimpers

Ik laat mijn wenkbrauwen en wimpers altijd door Erna verven.
Ook is Erna de enige die mijn wenkbrauwen in model mag brengen, altijd met super resultaat!  


06/01/20
Elke: Bio-peeling

 

Ik doe reeds vele jaren de Neoderma bio-peeling en kom hiervoor sinds een aantal maanden bij Nucifera. Heel mooie behandeling met goed resultaat en ook altijd een moment om even te genieten natuurlijk. Nucifera hanteert ook een heel goede prijs-kwaliteit verhouding.

 


17/07/19
Assia: Gezichtsbehandeling

Ik heb bij Erna een behandeling gedaan voor mijn littekens. Na de behandeling moest mijn huid vervellen. Ik heb er een mooie glow aan overgehouden. De littekens zijn minder geworden. Door de producten die ik heb gekregen voor thuis, voelt mijn gezicht elke dag schoon en zacht aan. 


10/05/19
Anja: Heerlijke behandeling

Vandaag voor het eerst bij Erna geweest, wat een vriendelijke en vakkundige dame. Heerlijke gezichtsbehandeling gehad en alle problemen zijn goed aangepakt. Erna heeft alle tijd voor je en geeft goede adviezen, tot slot nog een heerlijke massage, ik ging ontspannen naar huis. Een aanrader, ik kom zeker weer terug. 


24/01/19
Kavita: Gezichtsbehandeling

Ik ben Kavita en ik ga al aantal jaren naar Erna

Voor mijn gezichtsbehandelingen.Acne behandeling daar is ze een pro in .Altijd een warm onthaal als je binnenkomt.Goeie energie straalt ervan af .ik ben heel erg tevreden over Erna en de wijze waar zij op werkt. Ze neemt haar tijd voor een ieder. Erna verzorgd diverse behandelingen ( check maar haar site) en ik zal je zeggen ze is goed in haar vak. Biopeeling is mijn favoriete behandeling en Neoderma producten bevallen mij het meest.Een ieder heeft een ander huidtype en daarin adviseert Erna jou heel goed, zodat je de juiste keuzes kan maken.Ik blijf bij Erna gaan en raad anderen ook aan om het tenminste een keer teproberen.Ik wens Erna nog verl succesvolle jaren met haar Nucifera schoonheids salon .Greetz.Kavita


23/08/18
 
Powered by Phoca Guestbook