Wij maken op deze website gebruik van sessie cookies.

Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij

 

Mesoestetic Cosmelan

 

De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. 
Een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling en een opvolgende thuisverzorging voor alle fototypes van de huid. Dankzij de revolutionaire Cosmelan-behandeling van Mesoestetic  wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden huidvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd. U krijgt hierdoor opnieuw een zachte en heldere huid.

 

Indicatie: vlekken te wijten aan een buitensporige pigmentatie, zwangerschapsmasker, huidveroudering door een systematische blootstelling aan de zon en in het algemeen huidonvolmaaktheden van melanische oorsprong, maken deel uit van de huidige problemen van onze eeuw.

 

Eigenschappen Cosmelan: 

·         verzacht en verwijdert pigmentatie en melasma van melanische oorsprong en zorgt voor een homogene en heldere huidskleur. 

·         Het is een snel werkend depigmentatiemiddel

·         Kan elk seizoen worden toegepast, altijd in combinatie met een Sunblock

·         Wordt goed verdragen door de huid

·         Zeer effectief bij een donkere huid en getinte huid

·         Weldadig voor de acne huid

·         Geeft snel resultaat

 

De Cosmelan behandeling is inmiddels al ruim 25 jaar een erkende behandeling voor het oplossen van hyperpigmentaties en wordt toegepast door huidtherapeuten en dermatologen en gekwalificeerde hiervoor opgeleide schoonheidsspecialisten.

Cosmelan heeft zich door de jaren heen, wereldwijd  bewezen als dé behandeling voor hyperpigmentatie en melasma. De Cosmelan behandeling heeft als doel de tyrosinase in de verschillende fasen van pigmentvorming af te remmen, waardoor hyperpigmentatie sterk zal verminderen of zelfs geheel verdwijnt.

 

depigmentatiebehandeling € 700,-
2 behandelingen, Cosmelan 2 creme en hydra vital factor K crème
Inclusief Hydra Milk + Hydratonic + Moisturising sun protection spf50+
€ 700,-